Multraco verzorgt trainingen en opleidingen op verschillende wijzes, zodat jij kan leren op de manier zoals jij wilt.
 

Klassikaal
Klassikale training onder begeleiding van onze docent. De groep bestaat meestal uit medewerkers van verschillende organisaties. Deze vorm van lesgeven is voor de meeste deelnemers een vertrouwde methode. De docent behandelt eerst een onderwerp theoretisch met voorbeelden waarna de deelnemers aan de slag gaan met oefeningen.
Een voordeel van deze lesmethode is het contact met andere cursisten. Zo leer je niet alleen van je docent maar ook van anderen.
 

Virtueel
Een online training via Teams of Zoom, onder begeleiding van onze docent. Je volgt de klassikale training vanuit je eigen gekozen locatie en maakt verbinding met onze trainer en de groep. Het overgrote deel van onze trainingen en opleidingen zijn inmiddels virtueel beschikbaar.
 

Hybride
Combinatie van een klassikale en een virtuele training, een deel van de cursisten is aanwezig in het klaslokaal, andere deelnemers nemen online deel aan de training.
 

Bootcamp
Zelfstudie onder begeleiding van een mentor, in combinatie met klassikale les. Je start met zelfstudie hebt een stok achter deur: je mentor. Hij neemt regelmatig contact op om je te ondersteunen met je studie. Wanneer je het theoretische gedeelte hebt afgesloten, ga je een aantal dagen intensief trainen in de klas.
 

E-learning
Je gaat zelfstandig met de stof van de training aan de slag via een applicatie op je eigen device met internet.