MOC On-Demand is een combinatie van online videotutorials, hands-on labs en kennis checks, bedoeld om IT-professionals en ontwikkelaars te helpen met het uitbreiden van hun kennis en vaardigheden van Microsoft-technologieën. De cursussen zijn geschikt voor zelfstudie voor degenen die liever op hun gemak leren en zelf het tijdstip en de plaats willen bepalen. De MOC-ON-Demand bestaat uit de volgende onderdelen:

HD Video’s
Volgens de structuur van een standaard MOC training wordt d.m.v. video’s de gehele training doorlopen. De trainers in de video’s helpen u de juiste kennis op te nemen.

Hands-On Labs
De uitgebreide hands-on labs geven u de mogelijkheid om de oefenopdrachten, die bij de theorie horen uit te voeren. Daarnaast kunt u naar hartenlust experimenteren in deze omgeving. U leert door te doen.

Geautoriseerd
De trainingen zijn officieel door Microsoft geautoriseerd en kunnen gezien worden als volledige cursussen.

Assessments
In de trainingen zijn Knowledge Checks ingebouwd waarmee u kunt controleren of u de nieuwe vaardigheden beheerst. Heeft u een onderwerp nog niet helemaal onder de knie, dan weet u dit direct. Voordat u verder gaat met de training kunt u er nog aandacht aan besteden.

Package + Digitaal MOC
De MOC-On Demand is een combinatie van video’s, hands-on-labs en assessments en is beschikbaar voor een periode van 90 dagen na activatie.
Wilt u daarnaast ook de lesstof kunnen lezen of wilt u ook na die periode van 90 dagen nog de lesstof beschikbaar hebben, dan kunt u beter kiezen voor de combinatie met Digitaal MOC.

Beschikbare trainingen

Categorieën: IT Professional